Villamosság

Cégünk több évtizedes tapasztalattal vállal ipari és háztartásbeli villamossági kivitelezést, tervezést. Naprakész szereléstechnológiai ismeretek és a legújabb szabályozások figyelembevételével állunk ügyfeleink rendelkezésére, mind ipari, mind épületvillamossági területen. Szakembereink, mérnökeink követik a szakma fejlődését, korszerű és költséghatékony megoldásokkal. Keressen bennünket bizalommal!

Kapcsolat

Épületvillamosság

Az 5Cs Group Kft. több kiváló egyéni vállalkozó, kivitelező és villamosmérnök együttműködésével alapult. Cégünk több mint 20 év tapasztalattal büszkélkedhet az épületvillamossági kivitelezésben, elosztószekrények, berendezések gyártásában, tervezésében, mind lakossági, mind ipari területen. Kollégáink képzett szakemberek, villamosmérnökök, akik lépést tartanak a gyorsan fejlődő villamos iparág területén. Villamos berendezéseink, a gazdasági költséghatékonyság mellett, a lehető legfejlettebb technológiákkal nyújtanak megoldást a felmerülő igényekre, időtálló korszerű eszközök felhasználásával. Minden termékünk kielégíti a hazai és a nemzetközi szabványok, rendeletek elvárásait.

Rugalmasan kezeljük feladataink, kihívásaink. Profilunk nem csak a kivitelezést foglalja magában, hanem egészen a tervezéstől, a kivitelezésen át, az utolsó villamos biztonsági felülvizsgálatig állunk rendelkezésre Ügyfeleink számára. Komplett és részfeladatok vállalását is készek vagyunk maradéktalanul teljesíteni.

Megoldásokat tudunk nyújtani új ipari- és lakóépületek, épületvillamos rendszereire, általános villanyszerelési feladataira, legyen szó falazott, beton, vagy könnyűszerkezetes épületről. Az alábbi feladatok megoldására, kivitelezésére partnerre talál velünk:

 • ipari épületek villanyszerelése
 • általános villanyszerelés
 • villamos tervezés
 • villámhárítók kivitelezése
 • világítás korszerűsítés
 • villamos biztonsági felülvizsgálatok

Kapcsolat

Épületautomatika, PLC programozás

Irányítástechnikai szoftverfejlesztés és kivitelezés, okosház kivitelezés.
Fő tevékenységeink irányítástechnikai szoftverfejlesztés és kivitelezés igény szerint receptúra alapján, naplózásokkal, riasztásokkal, folyamatirányítással kapcsolatos feladatok megvalósítása PLC rendszerekkel.

Cégünk főként SIEMENS rendszerek használatát preferálja, mivel Európa szerte piacvezető márka, ami ipari, megbízható megoldásokat nyújt. Költséghatékony, de hosszútávon megbízhatóan működő megoldások kivitelezése a célunk. Szakembereink Siemens plc-k mellet, fejlesztenek Omron, Schneider rendszereket is.
PLC programozás és a kapcsolódó folyamatok egy kézben.
Tevékenységemhez kapcsolódó szükséges lépések:

Tervezés, funkcionális specifikáció készítése alapvetően fontos, technológia szabályok, kritikus határértékek, megrendelői egyéb igények pontosítása, dokumentálása.

Biztonságtechnikai felmérés, kockázatelemzés készítése gépgyártáskor szükséges a munkabiztonsági szabványok figyelembevételével.

Terv vagy funkcionális specifikáció meglétével meghatározhatóak a szükséges eszközök, szoftverfejlesztés folyamata, eszközök telepítése megvalósítható.

Beüzemelés, tesztelés amennyiben a technológia háttér is elkészült, felmerülő problémák kezelése.

CE tanúsítványhoz hitelesítés szükséges, amely arra utal, hogy a termék megfelel a vonatkozó irányelvekben megállapított feltételeknek és megfelel az Európai Unió egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi jogszabályaiban meghatározott alapvető kritériumoknak.

Átadást követően az eszköz termelésben használható, garanciális kötelezettség megegyezés szerinti ideig, megegyezés szerinti módon.

Referenciáink között egyedi gépek automatizálási megoldásaik, szökőkút vezérlések, okosházak, valamint ipari irányítórendszerek is találhatók.

Kapcsolat

Vagyonvédelem

Vagyonbiztonság terén egyre elterjedtebb a kamerás rendszerek telepítése. Emellett a ’hagyományos’ riasztórendszerek sem szorulnak ki. Mind újépítésű, mind felújított házak, épületek kivitelezésénél, felmerül a vagyonvédelem kérdése.

Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik vagyonvédelmi rendszerek telepítésével, kamerarendszerek, megfigyelőrendszerek kivitelezésével.

Cégünk főként SIEMENS rendszerek használatát preferálja, mivel Európa szerte piacvezető márka, ami ipari, megbízható megoldásokat nyújt. Költséghatékony, de hosszútávon megbízhatóan működő megoldások kivitelezése a célunk. Szakembereink Siemens plc-k mellet, fejlesztenek Omron, Schneider rendszereket is.
PLC programozás és a kapcsolódó folyamatok egy kézben.
Tevékenységemhez kapcsolódó szükséges lépések:Kamerarendszerek terén a kínálat szinte végtelen. Egyre több felhasználóbarát megoldást kínál több gyártó is a piacon. Sokszor a kínálat bősége nehezíti meg a felhasználóknak a nekik megfelelő termék, vagy megoldás kiválasztását. Ebben is szeretnénk ügyfeleinknek segítséget nyújtani, támogatni a megfelelő választásban, ami mindamellett, hogy tökéletesen kielégíti az igényüket, gazdaságos is legyen a kivitelezése. Referenciáink nem csak új kivitelezések ipari kamerarendszerek, de ideiglenes megfigyelésre alkalmas rendszereket is szerepeltetünk (pl. építkezés, átmeneti raktározás esetén, …).

Nagyobb rendszerek esetén a tervezésben is állunk rendelkezésre. Ebben az esetben cégünk többször is telepített Hikvision IP alapú rendszereket, melyek tökéletes választás nagy számú kamera telepítésénél. Minden telepített rendszerünk távolról elérhető, applikáción keresztül is. Mint szakemberek, preferáljuk a vezetékes rendszereket, mindemellett referenciánk közt átjátszó antennás rendszerek is találhatók, mivel a kivitelezés helyszíne, körülmények a vezetékezést nem tették lehetővé.

Ideiglenes kamerarendszereket, kamerákat telepítünk építkezésekhez, ideiglenes tárolásra kijelölt helyekre, és egyéb olyan területekre, ahol a közérdek ezt megkívánta. Ebben az esetben nem mindig van lehetőség komplett vezetékes rendszert telepíteni, ekkor a választás valamilye akkumulátoros, vagy napelemes kamerára esett.

Riasztórendszerek telepítésekor, igyekszünk a felhasználó biztonságérzet szintjét maximálisan kiszolgálni. Legyen szó magántulajdonról, vagy akár közületről, ipari létesítményről, szakembereink készek kiszolgálni a biztonságtechnikai igényeket. Riasztórendszer terén szintén megjelentek a vezeték nélküli megoldások. Cégünk elmondhatja, hogy ezekben is szerzett tapasztalatot az évek során. Számos helyen telepítettünk mind vezetékes, mind vezeték nélküli riasztórendszereket. Riasztórendszereink távolról felügyelhetőek, egyszerűbb esetekben is.

Elégedett ügyfelekkel büszkélkedhetünk, akik megbízható partnerekre találtak bennünk. Reméljük Önt is hamarosan az elégedett Ügyfeleink sorában tudhatjuk.

Kapcsolat

Napelem

Cégünk saját alkalmazottakkal, partnercégeinkkel és alvállalkozóinkkal állunk a megrendelők rendelkezésére. Az elnyert kivitelezéseket, a felméréstől kezdve az árajánlat elkészítésén, tervezésen, engedélyeztetésen, megvalósításon át, a rendszer kommunikációjának beüzemeléséig és a projekt utólagos nyomon követeséig biztosítjuk. Természetesen, nem tűnünk el és a garanciális felelősséget is vállaljuk!

Megoldásainkat minden esetben az egyéni igényre szabjuk. Háztartási méretű kiserőművek telepítésében bővelkedünk referenciákkal. Egyre nagyobb az igény a hibrid rendszerek telepítésére, aminek kivitelezése sem jelent gondot. Teljeskörű ügyintézéssel tudjuk a napelemes telepítéseket vállalni, legyen az tetőre, vagy földre telepített rendszer.

Napelemes rendszer telepítésénél, az első lépés, hogy vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, a megadott elérési módok egyikén. Helyszíni felmérésre egyeztet kollégánk időpontot Önnel, majd a helyszínen egyeztet pontosan minden igényt. Szükség esetén drónos felvételt is készítünk, a rendszer kivitelezésének optimalizálásáért.
Ezután részletes ajánlatot készítünk Önnek, melyben tételesen láthatja a rendszer elemeit, a kivitelezésfolyamatát és az árait.

Ennek jóváhagyását követően, cégünk átveszi a kivitelezés teljes terhét, csupán a kivitelezés időpontját kell egyeztetni.
Elégedett ügyfelekkel büszkélkedhetünk, akik megbízható partnerekre találtak bennünk. Reméljük Önt is hamarosan az elégedett Ügyfeleink sorában tudhatjuk.

Kapcsolat

Kapcsolat

  5CS Group

  Korlátolt felelősségű társaság

  Székhely:

  7400 Kaposvár Széna utca 18.

  Adószám:

  29044906-2-14

  Cégjegyzékszám:

  14-09-318120

  Céget nyilvántartó cégbíróság:

  Kaposvári Törvényszék Cégbíróság

  Válogass több, mint 1000 termékünk közül!

  Épületgépészet / Épületvillamosság / Épületautomatika / Klíma / Hőszivattyú