LG Therma-V osztott rendszerű hőszivattyú, beépített HMV tárolóval, 7 kW-os (HU071MR.U44)

A THERMA V R32 integrált víztartállyal (IWT) „Minden Egy Egységben” termék, amely tartalmazza a használati melegvíz tartályt, a bonyolult csőrendszert és egyéb modulokat is. A koncepciónak köszönhetően külön használati melegvíz tartály telepítése nem szükséges, ezért a telepítés gyorsabb, egyszerűbb és kisebb helyet igényel.

Bruttó ár
3 289 300 Ft

Leírás

Információ

Hőforrásként külső levegőt és elektromos áramot használ, így biztosítja a fűtést és a meleg vizet. Mivel a beltéri egység a víztartályt is tartalmazza, így a meleg víz és a fűtés kiegészítő víztartály telepítése nélkül biztosítható. A „Minden Egy Egységben” termék, a THERMA V R32 IWT (integrált víztartállyal) nem csak helyet takarít meg, de telepíteni is egyszerűbb a hagyományos Split rendszerekhez képest. A THERMA V R32 IWT a forradalmi R1 kompresszorral működik. A korszerű kompresszornak köszönhetően a készülékek kiemelkedő hatásfokkal és megbízhatósággal rendelkeznek. Ezenfelül a kompresszor már szélesebb, 10 Hz és 135 Hz közötti frekvenciatartományban szabályozható.
*Az energiacímkén a 35 °C-os helyiségfűtés esetén az ErP A+++, az 55 °C-os helyiségfűtés esetén az ErP A+, a vízmelegítés (L terhelési profil) esetén pedig az A+ besorolást érdemelte ki. Az R32-es hűtőközeggel működő LG Therma V R32 IWT a környezet védelemének figyelembe vételével is kifejezetten energiatakarékos berendezés.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!