LG Therma-V hydrosplit hőszivattyú, 14 kW-os (HU121MRB.U30)

Az új THERMA V R32 Hydrosplit otthona biztonságos fűtési megoldása. A kültéri és beltéri egység vízcsővel csatlakozik egymáshoz, így helyszíni hűtőköri csövezésre nincs szükség és hűtőközeget tartalmazó berendezés sem kerül a lakótérbe.

Bruttó ár
3 263 900 Ft

Leírás

Információ

Az új Hydrosplit hőszivattyú beltéri és kültéri egysége mindössze egy vízcsővel csatlakozik egymáshoz, ezáltal biztonságosabb fűtési megoldást biztosít az otthonához, hiszen nincs szükség hűtőközegcsövekre. A külső környezet levegőjéből kivont hőt továbbítja a fűtés és a meleg víz biztosítására telepített használati meleg víz tartályba. A THERMA V R32 Hydrosplit a forradalmi R1 kompresszorral működik. A korszerű kompresszornak köszönhetően a készülékek kiemelkedő hatásfokkal és megbízhatósággal rendelkeznek. Ezenfelül a kompresszor már szélesebb, 10 Hz és 135 Hz közötti frekvenciatartományban szabályozható.
*Az energiacímkén a 35 °C-os helyiségfűtés esetén az ErP A+++, az 55 °C-os helyiségfűtés esetén pedig az ErP A++ besorolást érdemelte ki. A THERMA V R32 Hydrosplit megbízható fűtést biztosít még akár –25 °C-os, szélsőséges időjárási viszonyok esetén is. A THERMA V R32 Hydrosplit automatikusan vezérli az optimális áramlási sebességet úgy, hogy egy érzékelő segítségével összehasonlítja a víz jelenlegi és célhőmérsékletét. Ezáltal csökkennek az üzemeltetési költségek, mivel így elkerülhető a felesleges túlmelegedés.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!