LG Therma-V hydrosplit beépített tárolós hőszivattyú, 12 kW-os (HU123MRB.U30)

A THERMA V R32 Hydrosplit beépített víztartályos (IWT) egység egy minden az egyben termék, amely egyetlen egységben ötvözi a használati melegvíz tartályt, a csőrendszert és az egyéb modulokat. Csak vízcsöves csatlakozásokkal rendelkezik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy hűtőközeg szivárog az élettérbe. Ráadásul hűtőközegcsövek nélkül telepíteni is könnyebb.

Bruttó ár
4 470 400 Ft

Leírás

Információ

Az LG THERMA V R32 Hydrosplit IWT (beépített víztartályos) készülék egy minden az egyben megoldás, amelynek beltéri egysége a használati melegvíz tartályt is tartalmazza. Nincs szükség bonyolult csővezetékekre, valamint a kisebb méretének köszönhetően gyorsan és könnyen telepíthető. Mivel a beltéri egység egy beépített tartályt is tartalmaz, így a használati melegvíz ellátás és a fűtés kiegészítő víztartály telepítése nélkül biztosítható. A beltéri és kültéri egységet vízcső köti össze, így
biztonságosabb környezetet biztosít, helyet takarít meg, és könnyen telepíthető. A ThermaV R32 Hydrosplit IWT (beépített víztartályos) egységnél a beltéri és kültéri egység vízcsövekkel van összekötve, mivel a hőcserélő a kültéri egységben található. Ezzel megszűnik a hűtőközeg szivárgási kockázata a beltérben. „Minden az egyben” termék A THERMA V R32 Hydrosplit IWT (beépített víztartály) kis térfogatú és könnyű. Nemcsak helyet takarít meg, de telepíteni is egyszerű. A THERMA V R32 Hydrosplit IWT (beépített víztartályos) egység olyan környezetbarát hűtőközeggel működik, melynek mindössze 675 a globális felmelegedési potenciálja (GWP). Nagy teljesítményű és hatékony fűtést biztosít. Mivel megfelel az európai szabályozási követelményeknek, több üzleti lehetőséget is rejthet magában.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!