LG SILENCE PLUS 2,1 kW-os multi beltéri

Az LG SILENCE PLUS légkondicionáló keskeny és modern kialakítása minden környezetbe tökéletesen illik. Egyszerűen telepíthető és a kicsúsztatható szűrő kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A nagy, rejtett kijelzőn tökéletesen nyomonkövethető az energiahasználat.

Bruttó ár
116 840 Ft

Leírás

Információ

– Stílusos Silence Plus design
Az LG Silence Plus klíma berendezések modern, elegáns és minimalista megjelenésének köszönhetően azonnal teljes összhangba kerül otthonával, időtálló szépséget sugároz. A klíma beltéri egységén található tükröződő üveg visszaveri a szoba képét és ezzel növeli a belső teret és annak egységességét.
– Wi-Fi – LG ThinQ
Az LG klíma berendezés beépített Wi-Fivel rendelkezik, így mobilalkalmazáson keresztül bármikor, bárhonnan, könnyen és hatékonyan vezérelhető a légkondicionáló.
– Nagyon alacsony zajszint
Az LG klíma berendezésekben található egyedi ferde ventilátorának és inverteres kompresszorának köszönhetően, az LG Silence Plus berendezések nagyon alacsony zajszint mellett tudnak működni, ezáltal komfortossá téve az otthoni hőmérsékletet.
– Jet Cool gyorshűtés és erőteljes fűtés
Az LG klíma beltéri egysége optimalizálva van a levegőkiementét tekintve, ezáltal az adott helyiség még gyorsabban lehűthető. A fejlett technológiának köszönhetően egész évben tudja biztosítani a megfelelő hőmérsékletet az otthonában.
– Gold Fin – a jövő technológiái
A Gold Fin technológia lényege, hogy a klíma berendezés felülete ellenállóbb a korrózióval szemben, ezáltal jelentősen meg tudja növelni a berendezés hőcserélőjének élettartamát.
– 6 fokozatú, függőleges zsalu és 4 irányú legyezőfunkció
A légáramlat pontos függőleges irányának meghatározása a 6 fokozatú zsalunak hála nagyon egyszerű és hatékony. A 4 irányú legyezőfunkció pedig lehetővé teszi, hogy az LG klímák a helyiség mind a 4 sarkába gyorsan eljuttassák a kívánt hűvös levegőt.
– Beépített allergiaszűrő
Az LG Silence Plus klímák egy olyan belső szűrővel rendelkeznek, amely a beltéri egységbe beépítve megszűri a keringetett és lehűtött levegőt a poratkáktól, pollenektől, gombáktól. Így megfelelő választás lehet asztmásoknak és allergiásoknak egyaránt.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!