LG Légcsatornázható split klíma 7,1 kW-os (CM024F/UUC1)

Láthatatlan hűtés és fűtés
Az LG légcsatornás klíma kényelmes hűtési és fűtési megoldás, amely nem rontja a belső tér esztétikáját, mivel a beltéri egység be van építve az álmennyezetbe, ezáltal észrevétlen maradhat.

Bruttó ár
1 082 040 Ft

Leírás

Információ


Hatékony külső statikus nyomás (ESP – External Static Pressure) és hőmérséklet vezérlés
A külső statikus nyomástól szabályozásával nagyon könnyen beállítható a kívánt levegő mennyiség. Ezáltal az optimális légáramlás következetesen és pontosan lehűti vagy felfűti az ingatlan minden sarkát, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet. Ezt a vezetékes fali távirányítóval tudjuk befolyásolni.
A két termisztoros vezérlés lehetővé teszi a kényelmes légkör kialakítását. Ezt a kettős hőmérséklet-érzékelők biztosítják, melyeknek a referenciapontja megválasztható. Erre azért van szükség, mert jelentős hőmérsékletkülönbség léphet fel a hűtött/fűtött helyiségben mért hőmérséklet és a klíma beltéri egységnél mért hőmérséklet között. A vezetékes távirányító hátoldalán található egy csúszka, mely alapján kiválaszthatjuk, hogy az adott fűteni vagy hűteni kívánt helyiség hőmérsékletének a szabályozása éppen melyik termisztor által mért hőmérséklet érték alapján történjen. A két termisztor közül az egyik a beltéri egységben a másik a magában a vezetékes távirányítóban található.
Csendes működés
Az LG légcsatornázható klímái alacsony statikai nyomással rendelkeznek és ezzel párhuzamosan csendesebb működésre is képesek
Rugalmas telepítés, könnyű szervíz és karbantartás
A legújabb alacsony statikai nyomással rendelkező LG légcsatornázható klíma berendezései lehetővé teszik, hogy a levegő beszívása történhet alulról vagy hátulról, ami rugalmassá teszi a telepítést és a kis helyre történő beépítést. Bármilyen szerviz vagy karbantartás esetén a felhasználóknak nem szükséges az egész panelt szétszerelniük, mivel a panel 2 részre van felosztva. Az egyik a hőcserélő maga, a másik a ventilátor/motor rész. A felhasználó könnyen leveheti és visszahelyezheti a szűrőt az annak előre kialakított helyére.
Hosszú és nagy szintkülönbségű csövezési lehetőség
A nagynyomású szivattyú képes automatikusan elvezetni a vizet akár 700 mm lefolyó magasságig, mely tökéletes megoldást tud nyújtani keletkező víz elvezetéséhez.
R32 hűtőközeg
Az LG klíma berendezéseinek túlnyomó része már a legújabb R32-es hűtőközeggel működnek. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához.
PREMTB001 vezetékes fali távirányítóval

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!