LG Konzol split klíma 3,5 kW-os (UQ12F/UUA1)

Az LG konzolaival könnyedén megváltoztatható a légáramlás iránya, amelynek öt különböző fokozata van. A hűtés során a terelőlapát felfelé állítható, hogy a légáramot a mennyezet felé irányítsa, fűtés közben pedig a szobahőmérséklet kiegyenlítése érdekében lefelé fújja a meleg levegőt. Kellemes hűtés alacsony magasságról.

Bruttó ár
772 160 Ft

Leírás

Információ

A légáramlás irányának megváltoztatása
A terelőlapát felfelé állítható, hogy a légáramlást a mennyezet felé irányítsa a hűtés során. Fűtés közben a terelőlapát a meleg levegőt lefelé irányítja a szobahőmérséklet- és különösen a padlóhőmérséklet kiegyenlítése érdekében. Ötfokozatú terelőlapát-szabályozás.
A légáram irányának szabályozását az 5 különböző fokozat teszi lehetővé. Egészségesebb levegő 3 fokozatú légszűrő rendszerrel
A légszűrő rendszernek 3 fokozata van. Az antibakteriális előszűrő első körben felfogja a nagyobb porszemcséket. Másodszor, az enzimekből álló szűrő lebontja az allergéneket. Végül a sterilizált ion generátor nagyjából 1,2 millió ion részecskét bocsát ki, ami során megköti a levegőben terjedő káros anyagokat.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!