LG DUAL COOL&PURE 3,5 kW-os multi beltéri

A DUALCOOL & PURE légkondicionáló légtisztítással, légszűrő funkcióval, wi-fi vezérléssel. Négyirányú légtereléssel, hang- és mobil vezérléssel. “Éppolyan tiszta, mint hűvös”
Ne aggódjon!
Ezentúl egészségesen lélegezhet!

Bruttó ár
180 340 Ft

Leírás

Információ

– Légkondicionáló és légtisztító egyben
A PM1.0 érzékelő automatikusan működésbe lép, és a szűrőrendszer 5 millió ion segítségével befogja és kiszűri a mikroszkopikus porszemcséket.
– Négy évszak fuvallat
Élvezze a kényelmet valamennyi évszakban hűtéssel, fűtéssel és légtisztítással!
– Négyirányú légterelés
A hűvös levegő a szoba minden részébe eljut, bárhol legyen is felszerelve a légkondicionáló
– Beépített wi-Fi – LG ThinQ app
Szabályozza légkondicionálóit okos internetes készülékek, pl. Android vagy iOS-alapú okostelefon használatával. Ez a fejlett technológia a legnagyobb kényelmet biztosítja.
– Ionbefúvó és mikroszemcseszűrő rendszer
Kiszűri az ultrafinom port.
– Kettős védelmet nyújtó szűrő
A kettős védelmet nyújtó szűrő magához vonzza és összegyűjti a mikroport és a baktériumokat Mi is az kettős védelmet nyújtó szűrő? A kettős védőszűrő megtapadnak a 10 μm-nél nagyobb porrészecskék így ez a finom részecskék és baktériumok elleni védelem “frontvonalát” képezi.
– Plasmaster automatikus tisztítás
A klímaberendezés belső terének tisztántartása a hőcserélő szárításával, majd a belsőtér ismételt fertőtlenítésével történik. A normál légárammal tisztítja a szűrőt . Az átfogó, automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn.

Gyors fűtés

Az LG lakossági légkondicionálói fűtési igényeit is kielégítik, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Nagyobb teret fűtenek be, rövidebb idő alatt, így meleg és kényelmes környezetet biztosítanak az élethez.

Jet Cool / gyors hűtés

Gyors és egyszerű telepítés

Az LG légkondicionálóit az könnyű és hatékony beépítésre alakítottuk ki, így rövidebb idő alatt több egység szerelhető fel.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!