Gree Airy GWH24AVEXF-K6DNA1A 7,1 kW-os split klíma

ÚJ 2024-es GREE modell. Az Airy fali légkondicionáló modellben megvalósított innovatív G-AI technológia olyan mesterséges intelligencia algoritmust használ, amely egyesíti az intelligens tanulást és az optimális rendszervezérlést. A valós idejű algoritmus megváltoztatja és optimalizálja a légkondicionáló működését a legjövedelmezőbb energiamegtakarítási stratégia érdekében. A G-AI technológia akár 10%-os energiamegtakarítást is jelent évente, amit az Intertek független nemzetközi tanúsítványa igazol.

Bruttó ár
571 373 Ft

Leírás

Információ

  • A levegős inverteres split rendszerek a páratartalom-szabályozás funkcióval vannak felszerelve szárítás és hűtés üzemmódban, hogy megakadályozzák a helyiség levegőjének túlzott kiszáradását (az egység nem párásítja a levegőt, hanem a beállított szint figyelésével megváltoztatja és optimalizálja az inverter algoritmusait hogy ne lebecsüljük).
  • Az Airy egyedülálló tulajdonsága, hogy fűtés üzemben leolvasztáskor is tud fűteni a készülék.
  • A beltéri egységben a Cold Plasma generátoron kívül egy UV-sugárzót is alkalmaznak a párologtató és az azon áthaladó levegő folyamatos besugárzására a hatékony baktériumeltávolítás és az átfogó és hatékony sterilizálás érdekében. A Gree UVC sterilizáló lámpa ultraibolya tartománya 270-280 nanométer, nincs fotokémiai emisszió, ózon és egyéb mérgező gázok.
  • Az Airy modellek frissített Wi-Fi modult használnak, amely támogatja a Bluetooth-kapcsolatot, hogy végrehajtsa az automatikus keresést és beállítást olyan helyeken, ahol nagyszámú helyi Wi-Fi hálózat található. A levegős inverteres split rendszerek megvalósítják a beltéri egység kijelzőjének fényerejének világítástól függően automatikus megváltoztatását, a beltéri egység hangjelzésének hangerejének beállítását.
  • Az Airy inverteres split rendszerek működési tartománya külső hőmérsékleten fűtési üzemmódban -25°C/+30°C és -15°C/+50°C hűtés üzemmódban. Energiahatékonysági osztály hűtési/fűtési üzemmódhoz – A+++/A++.
  • Az Airy készülékhez opcionálisan rendelhető friss levegő modul, mely az egyedi hővisszanyerő rendszer által lehetővé teszi a távozó, elhasznált levegő hőenergiájának hasznosítását. A hagyományos friss levegő ellátáshoz képest jelentős energiamegtakarítást eredményez a fűtési és hűtési költségek terén egyaránt. A friss levegős modul cikkszáma: XF30-SX

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!