Cascade Bora 6,5 kW-os oldalfali split klíma szett

Cascade BORA CWH24AAD 6,5 kW inverteres klíma kitűnő választás otthona hűtésére és fűtésére egyaránt. 6,5 kW teljesítménnyel rendelkezik. Télen -15˚C külső hőmérsékletig zökkenőmentesenfelfűti a lakást.

Bruttó ár
444 500 Ft

Leírás

Információ

– R32 hűtőközeg: Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
– Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
– 8°C Temperálás: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.
– „I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző
pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
– Wifi vezérlés: A Wifi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
– Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
– Automata lamellamozgatás fel-le
– Automatikus újraindítás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
– Automata leolvasztás:
– Turbó funkció
– Időzítő funkció
– Öndiagnózis: Hiba esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
– LED kijelző
– G10 technológiájú DC inverter vezérlés: A legújabb G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.
A BORA párátlanító funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet. A plazma szűrő nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!