LG ATHENA 3,5 kW-os split klíma szett

Az LG Athena klímaberendezés A+++/A+++ energiahatékonysággal, és -25°C-os végső működési tartománnyal, kiválóan alkalmas kiizárólag fűtésre, fűtés kiegészítésre. Természetesen minimális zajszint mellett. Az LG új technológájával kifejlesztett magas hatékonyságú hőcserélő rendszerének köszönhetően, a fűtésre optimalizált LG Athena 27 %-kal több energia-megtakarítást képes elérni.

Bruttó ár
627 380 Ft

Leírás

Információ

– Stílusos design
Az LG Athena klíma berendezések modern, elegáns és minimalista megjelenésének hála azonnal teljes összehangba kerül otthonával és időtálló szépséget sugároz. A klíma beltéri egységén található tükröződő üveg visszaveri a szoba képét és ezzel növeli a belső teret és annak egységességét.
– 10 év garancia az inverteres kompresszorra
Az LG inverteres kompresszorával eltűnnek a kellemetlen zajproblémák és ezáltal tartós, csendes és megbízható klimatizálást biztosít otthona számára. A 10 év kompresszor garanciával egy hosszú élettartamú és hatékony LG klíma berendezéshez juthatnak a felhasználók.
– Energiahatékonyság és energiaszabályozás aktívan
A kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében az inverteres kompresszor folyamatosan szabályozza annak fordulatszámát. Az inverteres kompresszor az energiahatékony frekvenciaszabályozásnak köszönhetően több energiát spórol meg, mint hagyományos társai.
– Az LG klímaberendezések képesek az aktív energiaszabályozásra, így saját magunk is meg tudjuk választani az energiafogyasztás szintjét. Ennek hála élvezhetjük a kényelmes, komfortos környezetet, miközben még energiát is spórolunk. Az LGActive Energy Control segítségével az energiafogyasztást adott szintekre tudjuk beállítani (80%, 60%, 40%)
– Ionizátor, automatikus tisztítás és kettős védőszűrő az egészség érdekében
Otthonunkban rengeteg káros anyag, baktérium található. A klímában található ionizátor összesen több mint 3 millió ion segítségével tesz arról, hogy a klímán átáramló levegő sterilizálva legyen, valamint a kiküszöböli továbbá a berendezés körül káros anyagokat és kellemetlen szagokat. Bizonyítottan 60 perc elég az ionizátornak, hogy a letapadt baktériumok közel 100 %-át sterilizálja.
– Az automatikus tisztításnak hála a baktériumok nem tudnak felhalmozódni és nem tud penész kialakulni a hőcserélőn, így sok évig élvezhetjük a klímánk kellemes és egészséges működését.
– A kettős védőszűrő célja, hogy ne engedje át a 10 mikrométernél nagyobb szennyeződéseket és porszemeket.
– Wifi – LG ThinQ
Az LG klíma berendezés el van látva wifivel, így mobilalkalmazáson keresztül bármikor, bárhonnan, könnyen és hatékonyan vezérelhető a légkondicionáló.
– Nagyon alacsony zajszint
Az LG klíma berendezésekben található egyedi ferde ventilátorának és a már említett inverteres kompresszorának hála, az LG légkondik nagyon alacsony zajszint mellett tudnak működni, ezáltal komfortossá téve az otthoni hőmérsékletet.

– Jet Cool gyorshűtés és erőteljes fűtés
Az LG klíma beltéri egysége optimalizálva van a levegőkiementét tekintve, ezáltal az adott helyiség még gyorsabban lehűthető. A fejlett technológiának köszönhetően egész évben tudja biztosítani a megfelelő hőmérsékletet az otthonában, akár -25 °C-ig képes tartani a fűtőteljesítményét.

– Gold Fin – a jövő technológiái
A Gold Fin technológia lényege, hogy a klíma berendezés felülete ellenállóbb a korrózióval szemben, ezáltal jelentősen meg tudja növelni a berendezés hőcserélőjének élettartamát.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!